Zink, de bescherming tegen roest!
Vorige slide
Volgende slide

Vragen over verzinken

Zeker zink manifest

Zeker zink manifest

1. Thermisch verzinken, dat is meer dan 150 jaar stabiliteit

Thermisch verzinken, dat is meer dan 150 jaar stabiliteit. Niets biedt meer zekerheid dan een ‘natuurlijke bescherming’.Sinds meer dan 150 jaar bewijst dit natuurlijke huwelijk tussen staalen zink dat er geen betere manier is om verzekerd te zijn tegencorrosie. Wij zorgen voor duurzaamheid en stabiliteit in een snelveranderende wereld.

2. What you see is what you get

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘eerlijk systeem’. Bij thermischverzinken zie je meteen of het goed of slecht is uitgevoerd, er zijn geenverborgen gebreken. Eerlijkheid duurt letterlijk het langst.

3. Klasse E / Klasse F & gestandaardiseerde dialoog

Niets biedt meer zekerheid dan ‘voldoen aan de verwachting’.De noodzakelijke dialoog tussen voorschrijver, uitvoerder en verzinkerijbevorderen is daarom cruciaal. O.a. de keuze tussen Klasse E(esthetisch) of Klasse F (functioneel) stimuleert de communicatietussen de verschillende partijen, zodat verwachtingspatroon eneindresultaat beter op elkaar zijn afgestemd. Dit biedt zekerheid inplaats van verrassingen achteraf.

4. Garantie

Niets biedt meer zekerheid dan ’30 jaar garantie’. Wat een geruststelling,30 jaar onderhoudsvrij en zorgeloos kunnen rekenen op onzegarantie. Vanaf 1/1/2019 bieden alle thermische verzinkerijen die lidzijn van Zinkinfo Benelux tot 30 jaar garantie op hun verzinkwerk,al naargelang product en toepassing.

5. Rijke traditie

Niets biedt meer zekerheid dan een ‘rijke traditie’. Bijna allethermische verzinkers in de Benelux zijn van oorsprong Nederlandseen Belgische familiebedrijven. Zij kennen hun klanten, weten wat hunklanten willen en dit al vele generaties lang.

6. Verbetertraject logistiek & kwaliteitscontrole

Niets biedt meer zekerheid dan de ’bereidheid om continue tewillen verbeteren’. Alle ZIB leden engageren zich om hun logistieken kwaliteitscontrole nog beter af te stemmen op de veranderendewensen en eisen van de klanten.

Download hier het Zeker Zink Manifest.

Over de verzinkerij

Verzinkerij West Brabant is reeds opgericht in 1968 en staat al die tijd voor puur vakmanschap. 
Lees verder >>

Waarom verzinken

Het verzinken van staal beschermt het materiaal langdurig tegen roest.
Lees verder >>