Zink, de bescherming tegen roest!
Previous slide
Next slide

Vragen over verzinken

Transport

Transport vormt geen enkel probleem, zelfs niet voor grote materialen. Of het nu gaat om direct transport of gecombineerde vracht, wij zorgen ervoor dat uw materialen veilig en op tijd aankomen.

Dankzij onze goed georganiseerde lijndienst die tweemaal per week naar een andere vestiging rijdt, kunt u altijd snel uw verzinkte materiaal retour ontvangen.

Onze gemaakte afspraken zorgen ervoor dat u de materialen ook snel weer terug kunt verwachten, precies zoals u van ons gewend bent. We voegen de materialen weer samen en u ontvangt alles netjes terug, zoals u dat van ons mag verwachten.

De lijndienst vertrekt op maandagochtend om 07:00 uur en keert op woensdagmiddag rond 15:00 uur terug. Op woensdag rond 16:00 uur vertrekt deze opnieuw en is op maandagochtend om 07:00 uur weer terug.

Wilt u uw materiaal snel verzinkt hebben? Zoek niet verder en neem contact op met Rien Giljam. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de verzinkwereld weet hij de juiste mensen snel te activeren.

Verzinkerij West-Brabant stelt alles in het werk om u hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dankzij onze uitstekende service en kwaliteit hebben wij een uitgebreide vaste klantenkring door heel Nederland en België opgebouwd.

Neem nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Verzinkte kunstwerken

Bekijk hier enkele voorbeelden van kunstwerken die Verzinkerij West Brabant recent heeft verzinkt.
Lees verder >>

Renovatie verzinkwerk

Bekijk hier enkele voorbeelden van renovatie-projecten.
Lees verder >>

Industrieel verzinken

Bekijk hier enkele voorbeelden van industrieel verzinkwerk.
Lees verder >>