• Kunstwerk slavenmuseum
  • Verzinkte trappen
  • Kunstwerk slavenmuseum
  • Kunstwerk slavenmuseum
  • fiets
  • uit-verzinkbad

Samenwerkingspartners

Ons verzinkbad heeft een afmeting van 4500 x 1200 x 2000 mm (L x B x D). Wilt u echter grotere materialen laten verzinken of heeft u andere wensen, zoals coaten? Door goede samenwerking met andere partijen kunnen wij ook dat voor u regelen!

De grotere materialen kunnen voor u verzorgd worden door de zeer goede samenwerking met grotere verzinkerijen. Zelfs hoog-temperatuur centrifugewerk behoort tot de mogelijkheden.

Het vooraf schoonstralen (wanneer er b.v. verf op het materiaal zit) gebeurt bij onze supersnelle straler KD service in Oudenbosch.
 
Duplexsystemen (verzinken en daarna coaten) gebeurt in samenwerking met diverse gerenommeerde coatingbedrijven in de buurt. Zowel poedercoaten als natlak kunnen wij voor u verzorgen. Zo werken wij hiervoor samen met o.a. Cobla, Benjamin, Eurobis en van Overveld.

Zelfs kunt u terecht bij ons voor electrolytisch verzinkwerk, vernikkelen, verchromen, vertinnen, verzilveren, enz. Door een samenwerking met Galvamé te Rotterdam kunnen we dit ook aanbieden.

Klanten uit Tholen e.o.

Ook hebben wij een samenwerking met Geuze Straalbedrijf. U kunt ook hier uw te behandelen materiaal afgeven. De heer Kees Geuze zorgt dat u op tijd uw geleverde materialen weer terug heeft. Desnoods kan straalbedrijf Geuze het ook nog coaten voor u!

Geuze Straalbedrijf
Nijverheidsstraat 15
4695 RC Sint Maartensdijk

0166 - 662470 Kees Geuze
e-mail:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


website: http://www.straalbedrijfgeuze.nl/

Dank zij de intensieve samenwerking met deze bedrijven blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Klanten uit België

Voor onze klanten uit België hebben wij een depot bij de firma A.C.A.C. bvba in Kapellen. Om u tijd te besparen, hoeft u niet naar Oudenbosch te rijden maar kunt u het te behandelen materiaal hier afgeven en ook weer verzinkt en/of gecoat ophalen:

A.C.A.C. bvba,
Starrenhoflaan 26/9
2950 Kapellen
tel gsm 0476 58 43 60 Linda Van den Broeck

fax: 03.295 45 42
e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
website : www.acac.be


Technische groothandelsondernemingen

Op een steenworp afstand zijn twee gerenommeerde technische groothandelsondernemingen gevestigd! Techno Brabant en Akkermans Techniek Oudenbosch. Klik op een van de links om te kijken wat ze u te bieden hebben. Wanneer u toch naar Oudenbosch komt, kunt u o.a. uw gereedschap, machines en/of bevestigingsmiddelen direct bij een van hun aanschaffen.