Zink, de bescherming tegen roest!
Vorige slide
Volgende slide

Vragen over verzinken

Samenwerkingspartners

Ons verzinkbad heeft een afmeting van 4500 x 1200 x 2000 mm (L x B x D). Wilt u echter grotere materialen laten verzinken of heeft u andere wensen, zoals coaten? Door goede samenwerking met andere partijen kunnen wij ook dat voor u regelen!

De grotere materialen kunnen voor u verzorgd worden door de zeer goede samenwerking met grotere verzinkerijen. Zelfs hoog-temperatuur centrifugewerk behoort tot de mogelijkheden.

Het vooraf schoonstralen (wanneer er b.v. verf op het materiaal zit) gebeurt bij onze supersnelle straler KD service in Oudenbosch.
 
Duplexsystemen (verzinken en daarna coaten) gebeurt in samenwerking met diverse gerenommeerde coatingbedrijven in de buurt. Zowel poedercoaten als natlak kunnen wij voor u verzorgen. Zo werken wij hiervoor samen met o.a. Cobla, Benjamin, Eurobis en van Overveld.

Zelfs kunt u terecht bij ons voor electrolytisch verzinkwerk, vernikkelen, verchromen, vertinnen, verzilveren, enz. Door een samenwerking met Galvamé te Rotterdam kunnen we dit ook aanbieden.

Klanten uit Tholen e.o.

Ook hebben wij een samenwerking met Geuze Metaalconserveringen b.v.. U kunt ook hier uw te behandelen materiaal afgeven. De heer Kees Geuze zorgt dat u op tijd uw geleverde materialen weer terug heeft. Desnoods kan Geuze Metaalconserveringen het, na het verzinken, ook nog coaten voor u!

Geuze Metaalconserveringen b.v.
Nijverheidsweg 15
4695 RC Sint Maartensdijk

0166 – 662470 Kees of Lisette Geuze
e-mail: 

website: www.geuzemetaalconserveren.nl

Pariculieren kunnen ook voor stralen en coaten terecht bij de zoon van Kees en Lisette Geuze:

Jurian Geuze ofwel Easyblast (zie www.easyblast.nl)

 

Klanten uit België

Voor onze klanten uit België hebben wij een depot bij de firma A.C.A.C. bvba in Kapellen. Om u tijd te besparen, hoeft u niet naar Oudenbosch te rijden maar kunt u het te behandelen materiaal hier afgeven en ook weer verzinkt en/of gecoat ophalen:

A.C.A.C. bvba,
Starrenhoflaan 26/9
2950 Kapellen
tel gsm 0476 58 43 60 Linda Van den Broeck

fax: 03.295 45 42
e-mail: 

website : www.acac.be


Technische groothandelsondernemingen

Op een steenworp afstand zijn twee gerenommeerde technische groothandelsondernemingen gevestigd! Techno Brabant en Akkermans Techniek Oudenbosch. Klik op een van de links om te kijken wat ze u te bieden hebben. Wanneer u toch naar Oudenbosch komt, kunt u o.a. uw gereedschap, machines en/of bevestigingsmiddelen direct bij een van hun aanschaffen.

Over de verzinkerij

Verzinkerij West Brabant is reeds opgericht in 1968 en staat al die tijd voor puur vakmanschap. 
Lees verder >>

Waarom verzinken

Het verzinken van staal beschermt het materiaal langdurig tegen roest.
Lees verder >>

Verzinken voor dummies

Verzinken voor dummies

Bekijk hier hoe het verzinken bij Verzinkerij West Brabant in zijn werk gaat.
Bekijk het filmpje >>