• Kunstwerk slavenmuseum
  • bolderkar
  • Kunstwerk slavenmuseum
  • fiets
  • Verzinkte trappen
  • Kunstwerk slavenmuseum
  • uit-verzinkbad

Kwaliteit begint met klanttevredenheid!

Pallets verzinkt werkKwaliteit staat bij Verzinkerij West Brabant hoog in het vaandel. De producten die u aan ons toevertrouwd, worden met zorg behandeld. Er wordt aandacht besteed aan kwaliteit, dikte en uiterlijk van de zinklaag. Hierdoor maken wij waar wat we beloven: "Zink beschermt jarenlang tegen roest, zodat uw kostbare investeringen hun  waarde langer behouden".                       

Wij verzinken uitsluitend met Special High Grade Zink. Deze kwaliteit zink bestaat uit 99,995 % puur zink. Dit biedt tot 6 x langere corrossie bescherming. Hierdoor kan er altijd worden voldaan aan de hoogste eisen. Deze kwaliteit is ook de beste ondergrond voor het poedercoaten!

Ook werken wij volgens ons handboek "Kwaliteitsbeheersing", waarvoor wij al in april 1995 het ISO-9002 certificaat uitgereikt hebben gekregen. Sinds 2002 zijn we ook ISO-9001 gecertificeerd.

Op verzoek kunnen er certificaten en meetrapporten gratis meegeleverd worden van het verzinkte materiaal.

Niet alleen wordt de grootste aandacht besteed aan de materialen, ook u als klant bent uiteraard zeer belangrijk voor ons. Wij zullen alles in het werk stellen om u tevreden te stellen. Dit wordt bereikt door de professionele instelling van onze medewerkers en de goede samenwerking met eventuele andere partijen, waardoor een korte levertijden kunnen worden gerealiseerd. In noodgevallen zullen wij ons inzetten om de levertijd tot een absoluut minimum te beperken. Ons motto is: "Als de nood het hoogst is, is West Brabant nabij! " Uiteraard zullen wij te allen tijde de kwaliteit bewaken.

TUV gecertificeerdtuv certificaat

Sinds 1995 is Verzinkerij West Brabant BV ISO-gecertificeerd. Voor u een garantie van kwaliteit! Wij verzinken standaard volgens de NEN-EN-ISO 1461 norm maar daarnaast ook volgens de ASTM 123A of ASTM 153A norm. Het coating gereed maken gebeurt volgens de NEN 5254 norm.

Het certificaat kunt u downloaden voor uw eigen kwaliteitssysteem: download hier de Nederlandse versie of de Engelse versie van het certificaat.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!